SZOLGÁLTATÁSOK

 

KEZDŐLAP

SZÁRAZ-ÉPÍTÉSZET

A vállalkozói tevékenységünk középpontjában a száraz-építészet profizmusa áll. Mi sem bizonyítja ezen tevékenységünk minél magasabb színvonalra történő emelését, mint a vevői elégedettség, és nem utolsó sorban az évek folyamán elvégzett több tízezer négyzetméter száraz-építészeti megrendelések. Mi tudjuk, mi rejlik a gipszkarton szerelés, festés-mázolás hatékonysága mögött.

FOLYTATÁS

GENERÁL KIVITELEZÉS

Társaságunk a vevői igények teljes körű figyelembevételével lakó és nem lakó épületek kivitelezését vállalja. Szem előtt tartjuk a modern kor mindennemű szakmai követelményeit. Fő erényeink a pontosság, a költséghatékonyság, a minőség. Állunk elébe a megrendelői és tervezői elképzelések megvalósításának.

FOLYTATÁS

PROJEKT ELŐKÉSZÍTÉS ÉS MENEDZSMENT

Egyetlen építkezési projekt sem valósítható meg sikeresen a részletekbe menő  projekt előkészítés és projektmenedzsment  nélkül. Az erőforrások  megfelelő és időbeni mérföldkövezése a siker záloga. Munkatársaink elhivatottak a projektek rendszerszintű gondolkodása mellett.

FOLYTATÁS

PROFIL GYÁRTÁS

Fő célunk a  megrendelő megelégedettsége a költséghatékonyság, a megtakarítás területén.  Ezért a megtakarítás növelése céljából stratégiai tervünk a száraz-építészet által használt fém profilok gyártása. E tevékenységet kibővítjük a könnyűszerkezetes épületek kivitelezésénél szintén alkalmazott  profilok előállítására.

FOLYTATÁS

KAPCSOLAT

RÓLUNK

SZOLGÁLTATÁSOK

PROJEKTEK